menu
Inici Agenda
Cultura i art

Conversa amb Marion Muller-Colard

today Dimarts, 28 de Juny
watch_later 18:00
location_on Espai Plana de l'Om
El pròxim 28 de juny a les 18 h tindrà lloc a l’Espai Plana de l’Om una sessió del Club de Lectura molt especial, ja que comptarà amb la presència de l’autora Marion Muller-Colard (Marsella, 1978).

Escriptora i teòloga protestant, doctora en teologia per la Facultat de Teologia d’Estrasburg s’ha dedicat a la mediació penal i actualment és membre del Comitè Consultiu Nacional d’Ètica per les Ciències de la Vida i de la Salut.

Com a escriptora és autora de les obres d’assaig per la qual se li han concedit diversos premis, entre ells el Premi Spiritualités d’Aujourd’hui, Premi Écritures & Spiritualités i el Premi Abat Mercet, però també ha cultivat el gènere de la novel·la, la narrativa juvenil i la poesia.

Durant l’acte, l’autora parlarà de la seva obra L'altre Déu. El plany, l'amenaça i la gràcia, publicat per l’editorial Fragmenta. Aquest llibre ens parla de les petites mitologies que ens esdevenen la defensa irracional de sistemes de regulació del mal que desenvolupem fora de tot catecisme. I de com la irreductible Amenaça de l'atzar plana damunt les nostres vides.

La conversa serà conduïda per Adelaide Baracco, i comptarà amb una ronda de preguntes obertes. Tot l’esdeveniment tindrà traducció simultània del francès i acabarà amb la venda i firma del llibre.

 

*Entrada lliure

Com arribar