CAT | ESP | ENG | ITA

Torneig de bàsquet del Camí Ignasià

L’Ajuntament de Manresa i la delegació de la Federació Catalana de Basquetbol a les Comarques Centrals, conjuntament amb els clubs de bàsquet de la ciutat (CB Manresa 2015, AE La Salle Manresa, Bàsquet Joviat i Bàsquet Oms) i amb el suport de l’Obra Social la Caixa, l'abril de 2019 van organitzar la 1a edició del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià. 

En el programa Manresa 2022 l’esport hi vol jugar un paper important, especialment el bàsquet, que és símbol d’identitat de Manresa i que es fa possible gràcies a la implicació dels equips de la ciutat.

El Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià se celebrà el 13 i 14 d’abril de 2019 i va incloure les modalitats de 3x3, que es jugaren a les places Porxada i Sant Domènec, i el tradicional 5x5 en pista en les categories de Premini Masculí i Femení.

En la modalitat 3x3, les categories d’edat permeses foren: Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení, i, en totes elles, s’aplicà el reglament 3×3 FIBA. Cada categoria va comptar amb un equip guanyador. 

Actualment les inscripcions estàn tancades. S'està treballant per a organitzar la 2a edició el 2021. 
Instagram Youtube Facebook Twitter