menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Educació

Àgora d' Educació: Mestres que (es) transformen

Àgora d’Educació 2022

Convocatòria de diàlegs i grups d’intercanvi i debat al voltant dels nous reptes educatius centrats en la funció de mestres i professorat. Amb aquestes accions es cerca la reflexió i l’elaboració de propostes vinculades a l’educació com a agent de transformació, alhora que s’impulsen i s’implementen accions educatives concretes de transformació a Manresa.

L’Àgora Educació 2022 consistirà en la realització d’actuacions durant tot l’any, abordant diferents enfocaments i punts de vista sobre la figura dels i les mestres per a promoure l’impuls d’accions transformadores a partir de preguntes clau. Les actuacions inclouen un cicle de diàlegs educatius, diversos grups de treball amb professorat, accions des dels centres escolars, la creació d’un fòrum virtual de reflexió i debat i, finalment, una jornada de presentació i la publicació de les conclusions extretes i les propostes elaborades.

Els diàlegs educatius comptaran amb la participació de persones com Kaleb Rashad, Pepe Menéndez, Melina Furman, Marina Subirats, Salvador Cardús, Montserrat Pedreira, Eduard Vallory, Eva Bach, Òscar Andreu, Carme Junyent, Francesc Torralba, Marta Esteve, Jaume Cela i Fathia Benhammou.

INSCRIU-TE ALS DIÀLEGS EDUCATIUS

Contacte

placeAdreça: UManresa - FUB
eventHorari:
de gener a novembre 2022
Web: https://www.umanresa.cat/ca/agora-2022