menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Educació

Lotus Blau

Lotus 2022 és un projecte consolidat de Manresa 2022 adreçat a les escoles i que té per objectius, d’una banda, acostar infants i joves a l’experiència espiritual de Sant Ignasi durant el seu pelegrinatge de Loiola a Manresa, però des del vessant laic, i fer-los conèixer la història de Manresa, fer-los partícips del projecte Manresa 2022 i potenciar la marca Manresa com una ciutat amb valors de pau, respecte i fraternitat; i d’una altra banda, augmentar l’autoconeixement i la millora de la gestió emocional dels ciutadans més joves. És una proposta laica que enfoca l’espiritualitat des d’un vessant respectuós i integrador.

El Lotus blau és una proposta adreçada a alumnes de 6è de primària i 4t d’ESO, que consisteix en un itinerari vivencial que combina el coneixement de l’espai amb la nostra connexió espiritual amb ell i amb la relaxació i benestar que hi aporta. Inclou activitats de mindfulness (o atenció plena), gestió emocional, autoconeixement i valors, entre altres, i treballa aspectes d’interioritat, consciència, globalitat i respecte.

L’itinerari del Lotus blau de l’any 2022 es portarà a terme en l’últim tram del camí durant 10 dies consecutius, en els quals es faran 3 pràctiques d’autoconeixement, atenció plena, gestió de les emocions i valors al llarg del recorregut.


Contacte

callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
del 21 de març a l'1 d'abril del 2022 · Últim tram del Camí Ignasià