menu
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Tot el programa

CONGRÉS CATALÀ DE FILOSOFIA 6a edició

6a edició

La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb la Societat Andorrana de Ciències, la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, convocarà el VI Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu.

Hi seran convocats tots els i les professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals sigui la filosofia i, també, professors/es i investigadors/es en l’àmbit de la filosofia i de les humanitats que estiguin treballant a l’estranger. Les ponències i el debat seran la base de les trobades sobre història de la filosofia, filosofia de l’educació, lògica, filosofia del llenguatge, filosofia de la ciència, teoria del coneixement, antropologia filosòfica, estètica i teoria de les arts, filosofia moral o filosofia del dret. Manresa acollirà durant l’any 2023 la sisena edició de les jornades del congrés, les quals són una oportunitat per acostar el coneixement a la societat.

Per aquelles persones interessades a enviar propostes de comunicació o simposia, tenen temps fins al 18 de desembre. Trobareu tota la informació al document adjunt. 

Contacte

placeAdreça: Sala Petita i Espai Tallers del Teatre Kursaal
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
15, 16 i 17 de juny 2023