CAT | ESP | ENG | ITA

CICLE QUINZE VINT-I-DOS: ENTRE FIRCCIONS I EVOLUCIONS

La seva singularitat rau en què no hi ha assaig previ entre els artistes, que interaccionen a l’instant i creen un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.

CICLE QUINZE VINT-I-DOSDiàleg creatius entre disciplines artístiques

ENTRE FRICCIONS I EVOLUCIONSANAÏS VILA, PINO STEINERI XAVIER PALOMINO

La 4a edició del cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i els valors del projecte Manresa 2022, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic. La seva singularitat rau en què no hi ha assaig previ entre els artistes, que interaccionen a l’instant i creen un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.En la creació en directe de l’espectacle ‘Entre friccions i evolucions’, la cantautora Anaïs Vila dialogarà, a través de les cançons del seu nou disc ‘Contradiccions’, amb els actors Pino Steiner i Xavier Palomino, membres de la Cia. Moveo, especialitzada en teatre físic.

 

Preu: 7€ / Abonament del cicle: 12€Durada: 50 minutsVenda anticipada a: www.manresa2022.cati a Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10)

Instagram Youtube Facebook Twitter