CAT | ESP | ENG | ITA

Quinze Vint-i-dos

Diàlegs creatius entre disciplines artístiques · 4a edició

El cicle Quinze Vint-i-dos va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació i donar major difusió al projecte Manresa 2022, la importància històrica, la universalitat del personatge i l’empremta manresana d’Ignasi de Loiola.

Quinze Vint-i-dos és una iniciativa impulsada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Manresa 2022 i l’Ajuntament de Manresa.

El cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i els valors del projecte Manresa 2022, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic. La seva singularitat rau en què no hi ha assaig previ entre els artistes, que interaccionen a l’instant i creen un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.

 

  • 4a edició:

DISSABTE 10 D’ABRIL · 20:00 H“PRESÈNCIES”amb Santi Serratosa, Júlia Isanta i Laura IsantaPercussió + dansa urbana + dansa clàssicaLa presència, la consciència d’un mateix, la disponibilitat al canvi a través de l’intercanvi entre la música i el moviment.

DISSABTE 17 D’ABRIL · 20:00 H“ENTRE FRICCIONS I EVOLUCIONS”amb Anaïs Vila, Pino Steiner i Xavier PalominoCançó d’autor + teatre físicEl diàleg, la resolució de conflicte, la transformació, l’evolució a través de l’intercanvi entre la música i el moviment.

Preu entrada: 7 € · Abonament 2 espectacles: 12€

Instagram Youtube Facebook Twitter