menu
Agenda
Esports

IGNASIANA BTT

today Dissabte, 21 de Setembre
watch_later 08:00
location_on Camí Ignasià
4a edició

La Ignasiana és un itinerari en BTT, gravel o ebike autoguiat en GPS d’aproximadament 115 quilòmetres seguint les tres últimes etapes del Camí Ignasià de Verdú a Manresa, passant per Cervera, Igualada i la falda de Montserrat. És una vivència esportiva que porta els ciclistes a conèixer en primera persona les comarques que travessa. El trac ha estat especialment dissenyat per a adequar el recorregut del Camí Ignasià per a bicicleta de muntanya, gravel o ebike, per a evitar trams de carretera o ones perilloses per als ciclistes.

En aquesta edició, qui opti per la modalitat llarga podrà triar el recorregut regular de 107 km i 1.950 m de desnivell, 100% pista i camins asfaltats sense dificultat, o bé l'opció plus de 113 km i 2.150 m de desnivell, amb corriols de pujada i baixada, ideal per a qui busqui recorreguts més tècnics.

La Ignasiana 2024 també incorpora una modalitat curta d’aproximadament 50 km, amb sortida des d’Igualada i arribada a Manresa, enllaçant a la seva sortida amb el recorregut llarg.

Aquesta opció curta regular de 48 km i 1.000 m de desnivell, amb 100% pista i camins asfaltats sense dificultat, també es pot convertir en recorregut plus, amb 49 km i 1.100 m de desnivell, amb corriols de pujada i baixada, ideal per a qui busqui recorreguts més tècnics.

Si vols fer l'opció plus, només caldrà que triïs el trac corresponent, quan rebis les dues opcions corresponents a la teva modalitat!

En aquesta edició, totes les inscripcions inclouen una samarreta de record. En el moment de realitzar la inscripció, el participant pot afegir-hi transport inicial o final i, també, el mallot oficial de la Ignasiana 2024.

Si vols viure una aventura travessant 19 municipis, 4 comarques i compartir una experiència única, t’hi esperem!

Com arribar