menu
Inici Agenda
Música i festes

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ

today Dissabte, 11 de Juny
watch_later 14:00
location_on Museu de la Tècnica de Manresa
5a edició

5a edició

Les Jornades Gastronòmiques difonen i donen visibilitat als valors del Camí Ignasià, des d’Euskadi fins a Catalunya, reforçant la capitalitat de Manresa, a través de la gastronomia, de la terra i de la cuina. Així, l’esdeveniment és el punt de trobada dels grans protagonistes del moment històric actual: la pagesia i les cuineres i els cuiners.

Els continguts de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià inclouen: Coneixement, a través de ponències d’experts i expertes en gastronomia i turisme; Cuina, amb demostracions conjuntes de cuiners i cuineres de municipis del Camí, on el producte de proximitat adquireix el màxim protagonisme, i Tastos, amb productes del Camí Ignasià i amb especial protagonisme per als vins de la DO Pla de Bages.

L’edició de 2022, conduïda pel prestigiós equip de Pep Palau, Von Arend i Associats, aposta per les cuineres, els cuiners, les productores i els productors dels territoris per on passa el Camí Ignasià, donant protagonisme a les propostes d’Euskadi, origen del Camí.

Col·laboren amb les Jornades Gastronòmiques 2022: Gremi d’Hostaleria i Turisme del Bages, DO Pla de Bages, Bages Impuls, Fogons del Bages i Consell Comarcal del Bages.

 

ENTRADES ENCARA NO DISPONIBLES

Com arribar