menu
Agenda
Música i festes

CLOENDA ANY DE CELEBRACIÓ MANRESA 2022

today Dissabte, 18 de Febrer
watch_later 20:00
location_on Plaça Major
Un reconeixement a les entitats i institucions col·laboradores i un piromusical posaran punt final a l'any de celebració

Després de més d’un any d’accions i de gairebé 200 activitats realitzades, el projecte Manresa 2022 s’acomiada de l’Any de Celebració, que ha commemorat els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat, amb un acte de tancament a la plaça Major, que sumarà forces amb Jardins de Llum, el 18 de febrer, coincidint amb la data en què Ignasi hauria marxat de Manresa, després d’establir-s’hi durant 11 mesos.

 

L'acte de cloenda començarà amb una recepció institucional de reconeixement a les entitats, institucions i patrocinadors que han col·laborat en l’Any de Celebració, que han estat una vuitantena.

 

Tot seguit, tindrà lloc l'espectacle 'A taste of nature', que s’iniciarà a les 20 h, el qual es consistirà en una vídeocreació que es podrà veure a la façana de l'Ajuntament, amb l’actuació en directe de la vídeo artista Alba G. Corral i acompanyada de la violoncel·lista Björt Rùnars. Aquest espectacle servirà també per inaugurar el Jardins de Llum, el festival d’art efímer que se celebra per la Festa de la Llum. Després d’aquesta actuació, tindrà lloc un piromusical, a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja, en el qual la llum i la música s’uniran per posar el punt final a l’Any de Celebració de Manresa 2022, tot evocant el missatge de transformació que ha acompanyat el projecte durant aquests mesos.

 

 

Com arribar