menu
Inici Agenda

VISITES A LA TORRE LLUVIÀ

Manresa turisme
today Diumenge, 28 de Novembre
watch_later 10:00
location_on Torre Lluvià

Saps que la Torre Lluvià és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local? I que és una joia del patrimoni cultural de Manresa, de l’any 1896? Saps que va ser obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa, representant més destacat del Modernisme a la nostra ciutat?

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella Verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local.

Pots descobrir la història i la recent remodelació de la Torre Lluvià, també coneguda com Vil·la Emília, i gaudeix de l’entorn natural que envolta Manresa, diumenges i festius.

La Torre Lluvià romandrà oberta en el seu horari habitual, els diumenges i festius de 10 a 14h, seguint les noves mesures sanitàries. Visita gratuïta

Visites guiades els diumenges i festius: 11h i 12.30h.

Reserves a www.manresaturisme.cat

·         Adreça: Torre Lluvià, Camí del Rajadell, s/n – 08242

·         Telèfon: 93 878 40 90

·         Correu electrònic: torrelluvia@ajmanresa.cat / turisme@manresaturisme.cat

 

Com arribar