menu
Agenda
Música i festes

Quinze Vint-i-dos TRANSFORMACIÓ #5

today Dissabte, 25 de Novembre
watch_later 19:00
location_on Espai Manresa 1522
Que totes les coses li semblaven noves

6A EDICIÓ DEL CICLE QUINZE VINT-I-DOS
Diàlegs creatius entre disciplines artístiques

Els dissabtes 18 i 25 de novembre arriba  la sisena edició del cicle Quinze Vint-i-dos, el festival artístic de petit format que té lloc al centre d’interpretació ignasiana Espai Manresa 1522 i que aprofundeix en una lectura artística i renovada dels valors que giren al voltant del projecte «Manresa 2022 Transforma».

El Quinze Vint-i-dos ofereix diàlegs creatius a través de la música i les arts escèniques entre artistes de diferents disciplines, que s’esdevenen per primer cop i davant del públic, sempre sense un assaig previ, interaccionant a l’instant i creant un espectacle al mateix temps que el públic l’està veient.

Aquest cicle va néixer el 2018 per dotar l’Espai Manresa 1522 d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual. Així, amb aquest cicle, el centre d’interpretació de la Manresa ignasiana ha acollit vora una desena de diàlegs creatius entre artistes manresans i de fora donant lloc a experiències artístiques i de transformació úniques i irrepetibles.

El programa del 6è cicle Quinze Vint-i-dos gira al voltant del procés de transformació de les persones en dos diàlegs complementaris, un més enfocat en la il·luminació d’aquest procés i l’altre, centrat en el resultat i la nova realitat obtinguda de la transformació. 

El lema aquesta edició i que dona títol als diàlegs és “Amb una il·luminació tan gran que totes les coses li semblaven noves”, una afirmació que es troba en l’Autobiografia d’Ignasi en referència a la cèlebre Exímia Il·lustració del Cardener que va experimentar a Manresa fa més de 500 anys i que l’acompanyaria tota la vida.
TRANSFORMACIÓ#4

Que totes les coses li semblaven noves

DISSABTE 25 NOVEMBRE
19:00H
ESPAI MANRESA 1522

Artistes: Gala Gómez Burlet i Antonio el Remendao

Disciplines: dansa clàssica i contemporània i música rumba fusió

Com arribar