menu
Agenda
Música i festes

Concert de Nadal amb Qvinta Essençia

today Diumenge, 02 de Gener
watch_later 18:00
location_on Cova de Sant Ignasi
Amb aquest concert, Manresa 2022 celebra les festes de Nadal en un espai amb una nova llum i ple de significació en l’any ignasià: el renovat santuari de la Cova de Sant Ignasi

‘O magnum mysterium’

Qvinta Essençia assumeix com a fonamental el vincle entre paraula i música. Aquesta unió passa a ser l’eix de les seves interpretacions, caracteritzades per la correcta declamació dels textos, la seva comprensió i sobretot per la posada en valor del contingut emotiu i dramàtic dels mateixos. Actualment aborden programes de diversos tipus, tots ells representatius dels principals compositors i estils dels segles XVI, XVII i XVIII, des de la música renaixentista espanyola, passant pels grans madrigalistes italians, arribant fins a Johann Sebastian Bach.

El concert de Nadal ‘O magnum mysterium’ fa un recorregut polifònic per la història de la música nadalenca des del Renaixement fins als nostres dies, centrant-se tant en la solemnitat i el misticisme religiosos com en l’alegria i el caràcter popular propis de la celebració d’aquestes festes.


Dades d'interès
Correu electrònic:
Preu:
  • 18€ taquilla
Preu anticipat: 15€
Venda anticipada a:
  • Online i a l'Oficina de Turisme de Manresa
Entrades
Com arribar