menu
Inici Agenda
Música i festes

CONCERT SÍLVIA PÉREZ CRUZ

today Dissabte, 09 d'Abril
watch_later 20:00
location_on Sala Gran del Teatre Kursaal
La FARSA CIRCUS BAND està formada per grandiosos músics de la seva generació, amb els que Sílvia es retroba després de molts anys i camins propis d’investigació i amor a la música. Un concert a ple color per a espais de gran format, festivals, shows a l’aire lliure, etc.

FARSA (gènere impossible) és el nom del nou treball discogràfic de SÍLVIA PÉREZ CRUZ. Normalment alterna discos de composicions pròpies amb d’altres que ella mateixa diu que “tracto de crear des de la interpretació”, versionant cançons d’altres artistes. FARSA (gènere impossible) és un álbum del primer tipus, principalment integrat per noves composicions de Sílvia, creades en diàleg amb d’altres disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cine, la poesia o la pintura. Es va gravar entre els anys 2019 i 2020 i respon a la inquietud de Sílvia en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l’interior, d’allò íntim, en aquests temps en els que la superficie és tan arrasadora i en els que allò que es veu es pot arribar a confondre amb el que s’escolta.

La FARSA CIRCUS BAND està formada per grandiosos músics de la seva generació, amb els que Sílvia es retroba després de molts anys i  camins propis d’investigació i amor  a la música. Un concert a ple color per a espais de gran format, festivals, shows a l’aire lliure, etc.

FARSA (gènere impossible) de Sílvia Pérez Cruz és un concert emmarcat dins els actes de commemoració de Manresa 2022.

Marco Mezquida: piano, teclats.
Aleix Tobias: percussió.
Publio Delgado o Alfred Artigas: guitarres.
Bori Albero: contrabaix
Carlos Montfort: violí

 

RESERVA LA TEVA ENTRADA

Dades d'interès
Correu electrònic:
Preu:
  • 25€
Entrades
Com arribar