menu
Agenda
Música i festes

SONS DEL CAMÍ - STAY HOMAS

today Dissabte, 20 de Juliol
watch_later 21:00
location_on Parc de la Seu

Stay Homas és un dels grups amb millor directe del país. Ho ha demostrat el reguitzell de sold outs aconseguits a ciutats com Londres, París, Brussel·les, Milà o escenaris com el WiZink Center de Madrid. Tres gires en tres anys, on també han conquerit els escenaris de festivals de tota la península.

Consolidats dins del panorama musical estatal i internacional, Stay Homas és un fenomen gràcies als seus concerts memorables que se sustenten gràcies a una col·lecció de cançons que ha enamorat a milions de persones de tot el món i, fins i tot, a artistes que hi han volgut col·laborar com Rubén Blades, Manu Chao o Michael Bublé.

El 2023 van sorprendre amb HOMAS, el seu segon disc d'estudi, que ha deixat una empremta al cor de la gent amb cançons com "La Platja" o "La Nòria".

· El concert comptarà amb servei de barra per als assistents

· L'accés de públic es podrà fer tant per la Baixada de la Seu com per la plaça de la Reforma.

· Si s'utilitza vehicle, es pot estacionar el cotxe al pàrquing La Seu - Centre (obert 24h) i utilitzar l'ascensor directe a l'accés del Parc de la Seu pel cantó de la plaça de la Reforma.

Preu

· 14 € anticipada (del 20 de març al 30 d’abril)
· 16 € anticipada (de l’1 de maig al 30 de juny)
: 18 € anticipada (de l’1 de juliol al 20 de juliol)
· 22 € taquilla
Gratuït pels menors de 6 anys

Les entrades anticipades es poden comprar fins 2 hores abans del concert. 1 hora abans que comenci aquest, s'habilitarà la venda d'entrades a taquilla.

WEB PER A MÉS INFORMACIÓ I RESERVES: https://www.sonsdelcami.cat/web/menu/15528-stay-homas

Com arribar