menu
Inici Agenda
Música i festes

SONS DEL CAMÍ · MESSENGERS

Sons del Camí
today Dimecres, 20 de Juliol
watch_later 21:00
location_on Basílica de la Seu de Manresa
Els finalistes d'Oh Happy Day aterren a Manresa per contagiar-nos la seva energia i el seu bon humor amb 'Go Higher!'

Go Higher! es una espectacle que es nodreix de la tradició per anar-nos oferint tots els colors estilístics que el Gòspel ha anat incorporant, tot amb la qualitat tècnica i solidesa harmònica característiques dels Messengers.
Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a viure i disfrutar amb tota l’energia que la vida ens regala temes de O’Landa Drapper, Donald Lawrence, John P.Kee, Shirley Caesar, entre d’altre.
Dirigits pel pianista i compositor Ramon Escalé, Barcelona Gospel Messengers uneix una vintena de solistes que a través de les seves veus contagien alegria i dinamisme a qualsevol que els escolti.
Des de la seva creació l’any 2008, el grup ha actuat sobre escenaris tan destacats com el del Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuïc, l’Auditori de Barcelona, o la Sala Luz de Gas, entre altres. L’any 2013 van ser finalistes al concurs musical de grups corals de TV3 Oh Happy Day.

 

RESREVA LES TEVES ENTRADES

Dades d'interès
Correu electrònic:
Preu:
  • Zona A 15€ anticipat / 18€ taquilla Zona B 12€ anticipat / 15€ taquilla * Els menors de 8 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència en la caixa de descripció en el moment de la compra
Venda anticipada a:
  • Online i a l'Oficina de Turisme de Manresa
Entrades
Com arribar