menu
Inici Agenda
Música i festes

SONS DEL CAMÍ · EL POT PETIT

Sons del Camí
today Divendres, 22 de Juliol
watch_later 19:00
location_on L'Anònima (C/Llussà)
Música per a tota la família amb El Pot Petit. Un concert per moure tot l'esquelet amb un rerefons pedagògic.

A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, El Pol Petit produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma al seu imaginari màgic.
Les seves creacions esdevenen un moment de retrobament i una experiència familiar única, que acompanya a les famílies i contribueix a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Posen èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l’amistat o el respecte pel medi ambient.


La gira “Vull cantar i Vull ballar”! és tota una declaració d’intencions del que ara gairebé no ens deixen fer enlloc, CANTAR i BALLAR! Nosaltres necessitem fer-ho per ser feliços i així ho volem reivindicar. Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic!

 

RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Dades d'interès
Correu electrònic:
Preu:
  • 12€ anticipat 15€ taquilla Menors de 3 anys no paguen
Venda anticipada a:
  • Online i a l'Oficina de Turisme de Manresa
Entrades
Com arribar