menu
Imatge de fons
Inici Manresa 2022 Actualitat

L'Ajuntament i l'Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa renoven el seu acord de col·laboració

29/03/2022

L’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la presidenta de l’entitat, Eva Torres Gómez. L'Associació Sociocultural la Xarxa té l’objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions a Manresa i el Bages.

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa han signat avui un acord de col·laboració per al finançament de les activitats que realitza aquesta entitat durant l’any 2022. L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i la presidenta d’entitat manresana, Eva Torres Gómez.

D'acord amb els termes del conveni de col·laboració, l'Ajuntament atorga una subvenció de 10.500 euros per a la realització de diverses activitats que tenen l'objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions presents a Manresa i el Bages.

Entre les activitats anuals que realitza l'Associació Sociocultural la Xarxa destaquen el grup de Diàleg Interreligiós de Manresa; Travessa cap al 2022-Grup Interreligiós d’Aprofundiment; Manresa 2022 – Fòrum Internacional d’Espiritualitat; Visita per Càrites; Cine-fòrum virtual per la convivència; Espai interreligiós de silenci: El silenci com a escola i escolta del cor; Una ruta ignasiana diferent amb el projecte Quedem?, d’Òmnium Cultural; Treball amb les escoles; Espai d’Inspiració; Pregària Interreligiosa Trimestral; Suport logístic i organització de voluntaris i la col·laboració amb Associació de la Catalunya Central per a la Prevenció i Ajuda a la salut del cor (CATCECOR), entre d’altres.