menu
Imatge de fons
Manresa 2022 Actualitat

Es posen a la venda les entrades per la 10a edició de Sons del Camí

28/04/2023

El cicle de concerts d’estiu manresà enguany tindrà com a cap de cartell Joan Dausà, que presenta la seva gira en commemoració a la seva dècada sobre els escenaris, i acollirà artistes destacats del panorama musical català, com Manu Guix presentant el seu darrer disc ‘Moments’

Del 13 al 22 de juliol, el cicle de músiques amb ànima Sons del Camí té programada la seva desena edició amb mitja dotzena d’artistes – pròximament s’anunciaran els darrers noms – que ompliran alguns dels espais ignasians de la ciutat amb l’harmonia de les seves músiques. Les entrades per als concerts estan disponibles des d’avui divendres 28 d’abril a través de les webs www.sonsdelcami.cat i www.manresa2022.cat.

El cartell queda repartit de la següent manera:

  • Henrio Somewhere, sometimes : 13 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.
  • Berta SalaSense saber-ho: 14 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.
  • Manu GuixMoments: 15 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.

  • Anna UrpinaBaroque modern: 20 de juliol, 19.30 h. Santuari de la Cova de Sant Ignasi. 15 Euros entrada anticipada, 18 Euros entrada a taquilla.
  • Joan DausàJo mai mai, gira 10 anys: 22 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.

Sons del Camí és un cicle de concerts de petit format que es defineix per ser altaveu de músiques amb ànima, és a dir artistes i cançons que conviden a la relaxació i reflexió en espais ignasians, com la Basílica i el Parc de la Seu o els Jardins de la Cova de Sant Ignasi. El festival musical està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa va néixer com a part del projecte de ciutat Manresa 2022, i després de 10 edicions s’ha convertit en un imprescindible en el calendari de molts amants de la música de la Catalunya Central.

Per consultar el dossier de premsa cliqueu AQUÍ

(*) Peu de foto: Joan Dausà actuarà al Parc de la Seu el 22 de juliol