menu
CAT Manresa 2022

Patrocini

El projecte Manresa 2022 és una aposta estratègica, transversal i participativa, amb l'objectiu de millorar la ciutat aprofitant la commemoració dels 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar prop d'un any a la ciutat i, en ella, es va inspirar per a escriure els Exercicis Espirituals i va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús.

Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l'orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa.

L'Ajuntament de Manresa vol aprofitar aquesta oportunitat per  a renovar la imatge de la ciutat i convida entitats, empreses i organitzacions a col·laborar en el projecte i ens els esdeveniments que tindran lloc a l'entorn de 2022.

Si esteu interessats en ser mecenes o patrocinar alguna acció del projecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a manresa2022@manresa.cat.