CAT | ESP | ENG

Ignàgora

Ignàgora és un cicle de xerrades al voltant de la figura i el pensament de Sant Ignasi. El programa està promogut per Fòrum Manresa 2022, que engloba l’Ajuntament de Manresa i la Fundació la Cova.

Ignàgora es porta a terme durant el mes de març a través de diverses xerrades i ponències de professionals i especialistes. Es creen dos espais de reflexió, un dedicat a la figura de Sant Ignasi de Loiola, que s’anomena “Espai Sant Ignasi”, i l’altre, anomenat “Espai valors de ciutat”, que es destina a debatre temes de ciutat en clau de futur i amb voluntat d’aprofundiment i aprofitament.

Fòrum Manresa 2022 és un espai de reflexió i aprofundiment en la figura de Sant Ignasi i de la influència dels valors ignasians en la societat actual, i de com aquests poden contribuir en el lideratge i el governament dels diversos àmbits de les ciutats, les empreses i l’educació del futur.

El programa previst per a l'edició de 2020 s'ha hagut de cancel·lar a conseqüència de la situació creada pel coronavirus COVID-19 i les mesures de confinament de l'estat d'alarma.

Instagram Youtube Facebook Twitter