CAT | ESP | ENG | ITA

Mostra de Cinema Espiritual

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya és un festival de cinema anual creat l'any 2004. La Mostra pretén aprofundir en la presència de l'espiritualitat en la cultura audiovisual, fer visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals i contribuir a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.

Des de 2014, la Direcció General d'Afers Religiosos encapçala l'organització de la Mostra de Cinema Espiritual, amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, l'Obra Social "la Caixa" , la Basílica de la Sagrada Família, Àgape i els cinemes Verdi, així com diversos ajuntaments, entitats culturals i religioses, universitats i els centres penitenciaris de Catalunya. L'interès en estendre els valors espirituals i la diversitat de creences, ha fet créixer la Mostra fins arribar a més de 5.000 espectadors, en 30 sales de 12 ciutats. Les projeccions compten amb algun especialista convidat que presenta l'obra i condueix el debat posterior.

Per a més informació cliqueu aquí.

Manresa, dins del marc del projecte Manresa 2022, participa en aquest festival del de l'any 2017 i compta amb la col·laboració de CINECLUB Manresa

Instagram Youtube Facebook Twitter