CAT | ESP | ENG | ITA

Cicle Quinze Vint-i-Dos

· CICLE AJORNAT FINS A LA TARDOR PER LES MESURES DE PREVENCIÓ ADOPTADES PER LA COVID19 ·

El cicle Quinze Vint-i-dos va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació i donar major difusió al projecte Manresa 2022, la importància històrica, la universalitat del personatge i l’empremta manresana d’Ignasi de Loiola.

Quinze Vint-i-dos és una iniciativa impulsada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Manresa 2022 i l’Ajuntament de Manresa.

El cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i els valors del projecte Manresa 2022, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic; sempre sense un assaig previ, interaccionant a l’instant i creant un espectacle al mateix temps que el públic l’està veient.

Així l’Espai Manresa 1522 acull artistes manresans i de fora i viu una experiència de transformació a través de la creació del fet artístic.


PROGRAMA 2020

· DIJOUS 12 DE MARÇ · 20:00 H ·
PERTINENÇA
AMB BERTA SALA, JOEL DÍAZ  I  QUIM GIRÓN
VEU + PIANO + DANSA ACROBÁTICA
La pertinença, el pertànyer a algun lloc, a un col·lectiu, a una terra. 
El piano del Joel posa la melodia i la Berta la veu  a temes musicals seleccionats per a l’ocasió  tot dialogant en directe amb el moviment i les acrobàcies del Quim.

· DIJOUS 26 DE MARÇ · 20:00 H · 
TRANSFORMACIÓ 
AMB MIREIA CIRERA, DANI LEDESMA, RICARD COTS I SERGI PADILLA
TEATRE + BAIX + GUITARRA ELÈCTRICA
La transformació, el canvi, el reconeixement, la identitat, l’existència.
La Mireia i el Dani interpreten una selecció de textos teatrals de diferents orígens i dialoguen amb l’espai sonor creat pel baix del Ricard i la guitarra elèctrica del Sergi

Preu:
7€ · venda anticipada al web
9€ · venda el mateix dia a l'Espai Manresa 1522 (una hora abans)


Instagram Youtube Facebook Twitter