Cicle Quinze Vint-i-Dos

El cicle Quinze Vint-i-dos va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació i donar major difusió al projecte Manresa 2022, la importància històrica, la universalitat del personatge i l’empremta manresana d’Ignasi de Loiola.

Quinze Vint-i-dos és una iniciativa impulsada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Manresa 2022 i l’Ajuntament de Manresa.

El cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians, com l’acollida i la transformació, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic; sempre sense un assaig previ, interaccionant a l’instant i creant un espectacle al mateix temps que el públic l’està veient.

Així l’Espai Manresa 1522 acull artistes manresans i de fora i viu una experiència de transformació a través de la creació del fet artístic.

PROGRAMA 2019

Dissabte 9 de març · 20:00 h

LLAR AMB CELESTE ALÍAS, JOAN MAS, ÀNGELS MORENO I TÀTELS PÉREZ
música jazz + poesia + teatre

La recerca de l’aixopluc, l’acollida, la família, la llar, a través dels versos de l’Àngels, dits en la
seva pròpia veu, interpretats per la Tàtels i cantats per la Celeste, en diàleg constant amb el
saxo del Joan.

Dissabte 23 de març · 20:00 h

MUTACIÓ AMB CELS CAMPOS, HAVARD ENSTAD I PEP RIBAS
música clàssica + electrònica + dansa

L’artesania electrònica del Cels i el cello del Havard interaccionen per explorar el canvi, la transformació, la mutació. El moviment del Pep, entre la dansa clàssica i el contemporani, hi aporta una tercera interpretació.

Entrades:
7€ · Venda anticipada a www.manresaturisme.cat
9€ · Venda el mateix dia a l’Espai Manresa 1522 (de 17 a 20 h)

Instagram Youtube Facebook Twitter