CAT | ESP | ENG | ITA

Cicle Quinze Vint-i-Dos

El cicle Quinze Vint-i-dos va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació i donar major difusió al projecte Manresa 2022, la importància històrica, la universalitat del personatge i l’empremta manresana d’Ignasi de Loiola.

Quinze Vint-i-dos és una iniciativa impulsada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Manresa 2022 i l’Ajuntament de Manresa.

El cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i els valors del projecte Manresa 2022, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic. La seva singularitat rau en què no hi ha assaig previ entre els artistes, que interaccionen a l’instant i creen un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.

Degut a les obres d’adequació i millora de l’Espai Manresa 1522, la tercera edició del cicle Quinze Vint-i-dos es reprendrà aquest desembre a la Sala Gòtica de l’Hospital de Sant Andreu.


El programa 

DIVENDRES 4 DE DESEMBRE · 19:30 H

“Transformació”

amb Mireia Cirera, Dani Ledesma, Ricard Cots i Sergi Padilla

 Teatre + baix + guitarra elèctrica

La transformació, el canvi, el reconeixement, la identitat, l’existència.
La Mireia i el Dani interpreten una selecció de textos teatrals de diferents orígens i dialoguen amb l’espai sonor creat pel baix del Ricard i la guitarra elèctrica del Sergi.

DISSABTE 12 DE DESEMBRE · 19:30 H

“Pertinença”

amb Berta Sala, Joel Díaz i Quim Girón

Veu + piano + dansa acrobàtica

La pertinença, el pertànyer a algun lloc, a un col·lectiu, a una terra.
El piano del Joel posa la melodia i la Berta la veu a temes musicals seleccionats per a l’ocasió tot dialogant en directe amb el moviment i les acrobàcies del Quim.

El preu de les entrades per cada espectacle és de 7€ i, a més, es pot adquirir l’abonament per als dos espectacles per un preu de 12€. És indispensable la reserva prèvia de localitat per a accedir a l’espai.


> Com arribar-hi?

Instagram Youtube Facebook Twitter