Torneig de bàsquet i 3x3

L’Ajuntament de Manresa i la delegació de la Federació Catalana de Basquetbol a les Comarques Centrals, conjuntament amb la col·laboració dels clubs de bàsquet de la ciutat (CB Manresa 2015, AE La Salle, Fundació JOVIAT i Bàsquet OMS) i amb el suport de l’Obra Social la Caixa l'any 2019 van organitzar la 1a edició del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià.

En el programa Manresa 2022 l’esport hi vol jugar un paper important, especialment el bàsquet, que és símbol d’identitat de Manresa i que es fa possible gràcies a la implicació dels equips de la ciutat.

El Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià que se celebrà 13 i 14 d’abril i va incloure les modalitats de 3x3, que es jugaren a les places Porxada i Sant Domènec, i la tradicional de 5x5 en pista en la categoria de Premini Masculí i Femení.

En la modalitat 3x3 les categories d’edat permeses foren: Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení, i s’aplicà el reglament 3×3 FIBA en totes. Cada categoria va comptar amb un equip guanyador. 

Actualment les inscripcions estàn tancades. S'està treballant per preparar la 2a edició per aquest any 2020. 

Instagram Youtube Facebook Twitter