CAT | ESP | ENG | ITA

International Manresa Cup

La International Manresa Cup és un esdeveniment poliesportiu i multicultural que té lloc a la ciutat de  Manresa, en diferents èpoques de l'any. Reuneix a estudiants atletes d'institucions jesuïtes i catòliques de tot el món per tal d'experimentar una aventura inoblidable.

L'esdeveniment ofereix diverses activitats, que inclouen esports com rugby, futbol, bàsquet, lluita lliure, béisbol, softbol o tenis, i expedicions culturals, descobriments religiosos i projectes de caritat.

La International Manresa Cup ofereix als estudiants de la xarxa educativa jesuítica mundial, la possibilitat de complementar la seva educació visitant els pobles de Catalunya que Sant Ignasi visità durant la seva profunda il·luminació espiritual i abans del seu viatge a Terra Santa.

Els descobriments es realitzen a través del Camí Ignasià, a ciutats com Verdú, Igualada, Montserrat i Manresa, seguint els passos de Sant Ignasi, pels mateixos carrers que ell va recórrer, les esglésies que ell va adorar i la Cova, on ell es va inspirar per a escriure els Exercicis Espirituals.

Per a més informació cliqueu aquí.

Instagram Youtube Facebook Twitter