Manresa Cup

La MANRESA CUP es un esdeveniment poliesportiu i multicultural que té lloc a la ciutat de  Manresa, en diferents èpoques de l'any. Reuneix a estudiants atletes d'institucions jesuïtes i catòliques de tot el món per tal d'experimentar una aventura inoblidable.

L'esdeveniment ofereix diverses activitats, que inclouen esports com el rugby, futbol, bàsquet, lluita lliure, béisbol, softbol, tenis, entre altres, i expedicions culturals, descobriments religiosos i projectes de caritat.

La MANRESA CUP ofereix als estudiants de la xarxa educativa jestuítica mundial, la possibilitat de  complementar la seva educació visitant els pobles de Catalunya que San Ignasi visità durant la seva profunda iluminació espiritual i abans del seu viatge a Terra Santa.

Els decubriments es realitzen a través del Camí Ignasià a ciutats com Verdú, Igualada, Montserrat i Manresa, seguint els passos de Sant Ignasi, pels mateixos carrers que ell va recórrer, lis iglesies que ell va adorar i la Cova on ell va desenvolupar els Exercicis Espirituals.

Per a més informació cliqueu aquí.

Instagram Youtube Facebook Twitter