Inici / Acull /

Comercialització

Vam començar amb una nova pàgina web de turisme presentada el 2017 on els  productes i experiències que es proposen crear es troben de manera clara .

Notícia: La web de Manresa Turisme es renova totalment per oferir noves funcions.

Així es facilita la  comercialització de productes i serveis turístics d’iniciativa privada, incloent a l’apartat actual de la pàgina web on es comercialitzen les entrades pròpies un accés directe mitjançant links a les webs d’empreses privades que venen experiències i productes turístics del territori. 

D’entre els productes i experiències turístiques de Manresa com a destinació hi ha alguns amb possibilitats de comercialitzar-se amb Tour operadors i Agències de viatges receptives que treballen a la província de Barcelona.  És un canal de venda especialment idoni per arribar als turistes que visiten Barcelona i/o la costa de Barcelona.

Notícia: Manresa augmenta la seva presència en els blogs de viatge després de la visita de Barcelona Travel Bloggers.

Notícia: Els bloggers de viatges "Salta Conmigo" descobreixen Manresa i el Bages

És important tenir en compte la necessitat de conformar productes atractius pels operadors, susceptibles de ser comissionats i combinats amb l’oferta de destinacions properes com Montserrat o Cardona.

Notícia: Manresa i Cardona uneixen esforços i ofereixen una visita conjunta, els dissabtes per donar a conèixer el seu patrimoni medieval.

Aprofitar  els contactes dels operadors que ja visiten la Santa Cova i oferir-les productes més complerts combinats amb altres atractius de Manresa.

Notícia: Varisty Torus, operador especialitzat en temàtica ignasiana, arriba a un acord amb Manresa Turisme pel 2020.

Contactar i formalitzar acords amb empreses de transport, els quals actualment estiguin operant a Barcelona i al seu entorn, amb l’objectiu d’incloure Manresa dins dels paquets turístics que ofereixen al territori.

Entre les empreses de transport que operen a Barcelona i al seu entorn, es recomanen les següents d’entre altres:

-Julià

-Autocares Plana

-Monbus

Alguns dels segments del mercat són comercialment més accessibles per la seva forma d'organitzar-se i de viatjar en grup.

Instagram Youtube Facebook Twitter