CAT | ESP

L'Ajuntament de Manresa instal·la al Centre d'Acollida l'última rajola del recorregut del Camí Ignasià

En total s’han instal·lat tretze rajoles al tram situat entre el barri de la Guia i el Centre d’Acollida de pelegrins. A més, s’han instal·lat 7 plaquetes amb frases significatives per sant Ignasi en el tram del camí rural

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs d’instal·lació de les rajoles informatives que senyalitzen el recorregut urbà del Camí Ignasià. En total han estat tretze rajoles en el tram situat entre el barri de la Guia i el Centre d’Acollida de pelegrins (Via Sant Ignasi ,40) on se situa l'última rajola que anuncia el final del trajecte.

Amb aquesta actuació, la ciutat de Manresa fa un pas més en seu treball per impulsar la promoció del Camí Ignasià, un recorregut de 700 quilòmetres per on el pelegrí de Loiola va deixar la seva petjada l’any 1522, entre les localitats d’Azpeitia i Manresa.

Les rajoles estan instal·lades a la vorera, fan una mida de 20x20 cm i gravades amb el símbol del sol taronja, que és la imatge del Camí Ignasià. A més, s’han instal·lat també 7 plaques petites amb frases significatives per sant Ignasi en el tram rural del Cami Ignasià.

Aquests treballs de senyalització, que han estat finançats amb recursos propis de l’Ajuntament, complementen els realitzats aquest hivern passat amb el suport de la Diputació de Barcelonaque consistien en la instal·lació de 85 indicadors de senyalització d'orientació per a vianants al Centre Històric, 3 plafons interiors, 7 tòtems informatius en llocs neuràlgics ignasians i 2 faristols panoràmics.

Instagram Youtube Facebook Twitter