CAT | ESP | ENG | ITA

El pianista nord-americà Mac McClure oferirà un concert i una master class dilluns al Conservatori de Música de Manresa

07/11/2019

El dilluns 11 de novembre els alumnes de piano de grau professional podran gaudir de la lliçó de McClure a 2/4 de 4. A les 8 del vespre el pianista oferirà un concert obert al públic, en què interpretarà una part del seu repertori.

El Conservatori de Música de Manresa rebrà durant el dilluns 11 de novembre el pianista nord-americà Mac McClure, que oferirà una master class de tres hores per als alumnes de piano de grau professional, amb inici a 2/4 de 4 de la tarda, i un concert obert al públic a les 8 del vespre a l’auditori del Conservatori de Música de Manresa, durant el qual interpretarà una part del seu ampli repertori musical.

El repertori del concert del reconegut pianista consistirà en diverses peces de Mompou, Montsalvatge, Albéniz, Bertrán i Enric Granados.

Mac McClure va néixer a Florida, Estats Units. Es va instal·lar a Barcelona el 1984 per estudiar a la prestigiosa Acadèmia Marshal, institució fundada per Enric Granados. A partir de 1991 va començar a treballar amb Alícia de Larrocha el repertori espanyol i clàssic per a piano, al qual ha dedicat una part dels seus estudis. Ha estat director del Conservatori de Música de la Universitat Nacional de Colòmbia.

Amb més de 40 gravacions en CD, entre les quals destaquen la primera gravació mundial de les cançons d’Isaac Albéniz i música de J.S. Bach, les seves interpretacions de la música del segle XX i la música contemporània han estat aclamades per la crítica, el públic i els mateixos compositors. McClure és també coeditor de l’obra de piano i veu d’Isaac Albéniz, els Mesos de Joaquim Cassadó i Las Tonadillas d’Enric Granados.

Instagram Youtube Facebook Twitter