CAT | ESP | ENG

Torna el Cicle de Concerts de Professors 'Una hora de música al Conservatori' amb 13 recitals de primer nivell

Enguany el cicle celebra la desena edició i ho fa amb dos concerts més que l’any passat. Com ja és habitual l’entrada és lliure i gratuïta per a tothom. La primera actuació serà Quintets de vent amb piano i es durà a terme el dilluns 20 de gener a les 8 del vespre.

ElCicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa anomenat“Una hora de música al Conservatori”celebra enguany la sevadesena edició i ho fa amb una programació d’un total de 13 concerts, dos més que l’any passat, de qualitat contrastada, amb entrada lliure i gratuïta per a tothom.

Els recitals tenen una hora de durada i es duran a terme a l’Auditori del Conservatori (c/ Ignasi Balcells, 12-14). Tots els concertscomençaran a les 8del vespre, excepte el del Cor Lerània del 9 de maig que ho farà a les 7 de la tarda. Mitja hora abans de cada concert (l’apertura) hi haurà una xerrada al vestíbul sobre el programa, (l’audició) per part d’un professor del centre.

El cicle començarà el dilluns 20 de gener amb l’actuació Quintets de vent amb piano, a càrrec de d’Anna Òrrit (flauta), Ferran Torrens (oboè), Jesús Domingo (clarinet), Ramon Aregall (fagot), Enric Martínez (trompa) i Benjamí Santacana i Lluïsa Vinyes (piano), que interpretaran obres de L. Thuille i F. Poulenc.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer el treball delConservatori Municipal de Música, mostrar el talent que es cou en aquest centre d’ensenyament, així comoferir un cicle de concerts a la ciutat afegint valor a l’Auditori, on es duran a terme tots els concerts,com un espai arquitectònic remarcable i d’una acústica impecable.

Concerts programats gener-maig 2020

Dilluns, 20 de gener a les 20 h

Quintets de vent amb piano

Anna Òrrit (flauta), Ferran Torrens (oboè), Jesús Domingo (clarinet), Ramon Aregall (fagot), Enric Martínez (trompa) i Benjamí Santacana i Lluïsa Vinyes (piano)

Obres de L. Thuille i F. Poulenc.

Dijous, 30 de gener a les 20 h Trio Ultramar. Entre Cuba i Catalunya

Yadira Ferrer (soprano), Mariona Casanovas (violí i viola), Maria Lilia Cano (Piano)

Obres de R. Clarke, D. Xostakòvitx, B. Bartók, X. Monstalvatge

Dijous 27 de febrer a les 20 h

Músiques per a viola del segle XX

Dijous, 5 de març a les 20 h Sonates Romàntiques

Alfred Cots (violí), Pep Pérez (piano)

Obres de L. V. Beethoven i G. Fauré

Dimarts, 10 de març a les 20 h “Jazz 4 laughs” Joan Pau Chaves i Jordi Gonzalez (piano i teclats), Jordi Blanes (baix), Lluis Ribalta (bateria)

Dimecres, 18 de març a les 20 h Percudint: imatges Aula de percussió

Obres de J. Cage, C. Snow, C. Hanning, S. Wulff, G. Koshinsky

Dimecres, 25 de març a les 20 h

Beethoven, inspirat i inspirador

Concert didàctic amb participació de professors i alumnes

Dijous, 2 d’abril a les 20 h Música del segle XVIII per a fagot i violoncel. De Martorell a Salzburg Ramon Aregall (fagot), Mariona Tuset (violoncel)

Obres deM. Soler, C.L. Dieter, W. A. Mozart

Dimarts, 14 d’abril a les 20 h Viatges d’un violoncel

Peter Schmidt (violoncel), Katia Michel (piano)

Obres de J. L. Duport, L. v. Beethoven, A. Franchomme, F. Chopin Dimecres, 22 d’abril a les 20 h “Bohemian Rhapsody” Nora Bosch (piano), Jordi Coll (violí), Anna Costa (violoncel) Obres de A. Dvorak i B. Smetana

Dissabte 9 de maig a les 19 h “Cantare del cuore ci fa bene” Cor Lerània, Xavier Soler (tiorba i viola de mà barroca), Jordi Noguera, direcció

Obres de J. Brahms, J. C. Bach i C. Monteverdi

Dijous 21 de maig a les 20 h

El quartet amb piano

Pep Pérez (piano), Alfred Cots (violí), David Andújar (viola), Mariona Tuset (violoncel)

Obres de W. A. Mozart i J. Brahms

Dimecres 27 de maig a les 20 h “Le mer”, recital per a piano sol Nora Bosch (piano)

Obres de L. Berio, C. Debussy, C. Koechlin, f. Liszt, M. Ravel, i R. Strauss

Instagram Youtube Facebook Twitter