CAT | ESP | ENG | ITA

Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran el seu nou disc 'Clamor' dins del cicle Sons del Camí 2021

09/03/2021

El duet barceloní presentarà el seu nou treball divendres 16 de juliol a la Basílica de la Seu. Les entrades anticipades ja estan a la venda a través del web oficial del festival.

Ja es poden adquirir les entrades per al concert de Maria Arnal i Marcel Bagés i dins del cicle Sons del Camí, programat per divendres 16 de juliol a les 21.00 h dins la Basílica de la Seu de Manresa, on el duet presentarà el seu nou treball "Clamor", que el mateix dia 5 sortia a la venda. Aquest és el primer concert confirmat de la 8a edició del cicle de músiques ànima, que se celebrarà del 14 al 23 de juliol 2021.

Dos anys i mig després de tancar la gira de ‘45 cerebros y 1 corazón’ (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten el seu nou àlbum, ‘Clamor’, que redimensiona el concepte de tradició i l’introdueix definitivament l’endemà. El disc explora els canvis personals, col·lectius i globals a què ens aboca un planeta en crisi, la nostra infinita capacitat de transformació davant les adversitats i els reptes d’un futur més incert que mai. I ho fa a escala coral, unint veus que imaginen mons possibles i llancen un crit compartit on les guitarres i l’electrònica esdevenen atmosferes, conjugant rondalles i mitologies especulatives, cordes i samples autogenerats, gravacions de camp i intel·ligència artificial. 'Clamor’ és pop mutant en els límits de l’emoció: quaranta minuts d’intensitat brutal que culmina les expectatives generades per ‘45 cerebros y 1 corazón’.

Lligat al projecte de ciutat Manresa 2022, el 2014 va néixer el cicle de músiques amb ànima Sons del Camí, dedicat a les músiques transformadores que no deixen indiferent al públic. Així, cada juliol, la música ens parla i les notes se’ns revelen inspiradores i transformadores a través de sis concerts en alguns dels espais ignasians de la ciutat, com la Seu, el Claustre del Museu de Manresa o els Jardins de la Cova de Sant Ignasi, durant les nits serenes d’estiu.

La venda d’entrades anticipades per aquest concert es realitza exclusivament en línia en el web www.sonsdelcami.cat a un preu únic de 15 €.

El cicle Sons del Camí està organitzat per l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i Fundació de Turisme i Fires de Manresa, compta amb la col·laboració de La Seu de Manresa i la Cova de Sant Ignasi i amb el suport de Fundació La Caixa.

Instagram Youtube Facebook Twitter