menu
Inici Agenda
Cultura i art

Enecus (1a sessió)

today Dissabte, 17 de Setembre
watch_later 20:00
location_on Teatre Kursaal
‘Enecus’ és un espectacle musical inspirat en la transformació d’Ignasi de Loiola, des d’una visió contemporània i laica.

Concebut des d’una òptica actual i estètica contemporània que s’aparta de convencionalismes escenogràfics, ‘Enecus’ és un espectacle que s’endinsa en la capacitat de transformació de les persones en un món canviant i líquid que demana redescobrir-nos,  en voler ser protagonistes pro actius de les nostres decisions i en el reconeixement de l’entorn, en el món com un tot i en coneixement de l’”ara” i el “jo”.

Enecus és un home que ha hagut de lluitar contra el vertigen de l’oblit personal, el fred de la solitud també espiritual i la foscor del forat on es troba. Lluny de la vida, fora del camí, apartat de tothom. També d’ell mateix.

Amb guió i direcció d’Enric Llort i la participació de professionals de la música i les arts escèniques de la ciutat, com Jordi Figueras, Celeste Alías, Marta Valero, Miquel Coll, Lluís Coll, Jose Manuel Garzón, Natxo Tarrés i Salva Racero, és un espectacle coral que aposta per la implicació individual i col·lectiva.

Enecus despulla el personatge d’Ignasi des de la seva besant més humana i vulnerable per mostrar-nos al pelegrí de Loiola en la seva versió més intima i personal.

  RESERVA LA TEVA ENTRADA

Com arribar