menu
Imatge de fons
Manresa 2022 Actualitat

Joan Dausà exhaureix les entrades anticipades del concert a Sons del Camí

05/07/2023

Dausà actuarà el 22 de juliol al Parc de la Seu davant de 600 persones en el que serà l’última actuació del cicle de músiques amb ànima. Les últimes entrades estaran disponibles a taquilla una hora abans del concert al preu de 22 euros.

Quan queden pocs dies per la presentació a Manresa de la seva gira de 10 anys de “Jo mai mai”, Joan Dausà ha completat l’aforament previst per al seu concert al Parc de la Seu amb gairebé 600 persones. L’organització de Sons del Camí, però, es reserva l’opció de posar a la venda entrades a taquilla una hora abans de l’inici del concert, en funció de la disposició final de l’espai i sempre que pugui garantir màxima visibilitat per a tots els assistents. Joan Dausà repassarà amb mirada nostàlgica els primers deu anys de trajectòria artística i cantarà amb mirada optimista els seus grans èxits com a compositor. Dausà tancarà la desena edició del cicle Sons del Camí al Parc de la Seu en un concert a l’aire lliure, en el qual hi haurà servei de bar des de l’obertura de portes una hora abans de l’inici del concert, a les 21 h.

Els concerts de Joan Dausà, de Manu Guix i de Judit Neddermann al Parc de la Seu comportaran el tancament de l’accés al parc des de les 15 h del dia del concert fins a la seva finalització. L’accés per als assistents es podrà fer tant per la Baixada de la Seu com per la plaça de la Reforma a partir de les 20 h. Si s'utilitza vehicle, es podrà aparcar el cotxe al pàrquing La Seu – Centre, obert les 24 h, i utilitzar l'ascensor directe a l'accés del Parc de la Seu pel cantó de la plaça de la Reforma.

Entrades a la venda

La resta de concerts del cicle segueixen amb les entrades anticipades a la venda a través de la web de Sons del Camí i de l’Oficina de Turisme de Manresa:

· Henrio – Somewhere, sometimes : 13 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.

· Berta Sala – Sense saber-ho: 14 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.

· Manu Guix – Moments: 15 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.

· Anna Urpina – Baroque/Modern: 20 de juliol, 19.30 h. Santuari de la Cova de Sant Ignasi. 15 Euros entrada anticipada, 18 Euros entrada a taquilla.

· Judit Neddermann – Lar: 21 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.

Nascut del projecte Manresa 2022, Sons del Camí, el cicle de músiques amb ànima ens espais amb petjada ignasiana, celebra enguany la desena edició. Organitzat per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, compta amb el suport de la Fundació La Caixa i la col·laboració de La Cova de Sant Ignasi.

(*) Peu de foto: Joan Dausàpresentarà a Manresa de la seva gira de 10 anys de “Jo mai mai”.