menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Cultura i art

Exposició: "Sant Ignasi. La Petjada del Pelegrí" al Museu de Manresa

La mostra es presenta com un recull d’empremtes que Ignasi de Loiola va deixar en el patrimoni de la ciutat de Manresa, a través de 65 fotografies. 

L’exposició posa en valor el patrimoni ignasià, la riquesa arquitectònica i els detalls paisatgístics de cada instantània de la ciutat. Els edificis històrics són els protagonistes i el focus principal d’un conjunt de fotògrafs.

La naturalesa participativa del projecte proposa un recorregut de 65 fotografies en diàleg amb imatges antigues de diferents arxius fotogràfics. La tasca documental presenta fotografies antigues dels llocs que encara existeixen i alguns desapareguts actualment.

Hi ha col·laborat, entre d’altres, l’Arxiu Comarcal del Bages, l’Arxiu de Montserrat, l’Arxiu de La Santa Cova de Manresa i les col·leccions privades de les famílies Closes i Altimiras. Els autors i socis de Foto Art Manresa del projecte són Lluís Casahuga, Jordi Preñanosa, Josep Galera, Robert Santamaria, Joan Antoni Closes i Pep Moyano. Foto Art Manresa té una important trajectòria associativa i artística, amb més de 40 anys presentant exposicions.

Contacte

placeAdreça: MUSEU DE MANRESA
emailCorreu electrònic: museu@ajmanresa.cat
eventHorari:
De dimarts a diumenge, de 10 h a 14 h, i dissabtes de 17 h a 20 h

Preu

Preu: Entrada gratuïta