CAT | ESP | ENG

Comissió de Valors

Més enllà de les creences i de les ideologies, el projecte Manresa 2022 aspira a acompanyar canvis que quedin més enllà de les celebracions de l’any 2022. Uns canvis que es tradueixin en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la forma com Manresa vol participar  dels reptes que tenim com a humanitat.

La creació de la comissió de Valors suposa un primer pas per a construir espais de diàleg a la ciutat, espais que es nodreixin de la riquesa immaterial de la ciutat, riquesa basada en la diversitat i en la capacitat de construir projectes plurals, però comuns. Projectes on els manresans i manresanes ens trobem, ens coneguem i ens valorem com a peces úniques i imprescindibles d’una ciutat que fem entre tots i totes.

Actualment, la comissió  està formada per representants d’Inspiració 2022, del Consell Municipal de Solidaritat, de la Cova, de la Comunitat Islàmica i persones a títol individual. L’objectiu és agrupar  persones de diferents orígens culturals, de diferents àmbits professionals, de diferents edats... amb ganes que cada vegada més  col·lectius  s’animin a formar-ne part.

PARAULES DEL CAMÍ PER UNA MANRESA CONSCIENT

  • Dimecres 15 de juliol · 19:00 h · Claustre del Museu de Manresa

Quina societat volem ser? Conversa compartint un te entre Xavier Melloni (jesuïta  i membre d’Inspiració 2022), Abdenour Tafzi (Associació Cultural Islàmica - Mesquita El Fath), Antoni Erro ( president de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa) i Alba Rojas (economia social i solidària).

  • Dissabte 18 de juliol · 20:00 h · Pou de Llum

Quina societat volem ser? Descoberta des del silenci. Introducció amb cants de mantres amb el grup Sofà i Mantra (Alba Sanfeliu i Marisa Badia). Cloenda amb la presentació del baròmetre de valors, una eina per al canvi social des de l’interior de cada persona. Per la vostra comoditat, podeu portar manta o màrfega. També disposarem de cadires.

Aforaments limitats. Recomanem inscripció prèvia.

INSCRIU-TE!

Organitza: Comissió de Valors dde Manresa 2022, Ajuntament de Manresa i Fundació Turisme i Fires de Manresa

Instagram Youtube Facebook Twitter