menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Espiritualitat i pensament

Diàlegs per la transformació. Simposi d'arribada a la Travessa cap al 2022

‘Diàlegs per a la transformació’ és el simposi d’arribada de la Travessa cap al 2022, que organitza el grup Inspiració 2022 i que s’ha estat celebrant durant l’any 2021 amb diverses xerrades, caminades i neteges de l’entorn. Com a culminació de la reflexió ciutadana, el Simposi no només presentarà les conclusions de la Travessa cap al 2022, sinó que hi haurà també unes intervencions en forma de lliçó magistral a càrrec de personalitats que són autèntiques i veritables referències internacionals.


Aquest Simposi, com també la pròpia Travessa, s’ha realitzat i ordenat a partir d’una mirada cosmoteàndrica consistent en els àmbits de terra, humà i transcendent, amb la inclusió de diàlegs amb referents com Satish Kumar, Jorge N. Ferrer, Berta Meneses i Xavier Melloni.


El Simposi forma part d’Ignàgora, un cicle de xerrades i ponències promogut per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació La Cova al voltant de la figura i el pensament de Sant Ignasi i de la influència dels valors ignasians en la societat actual, creant espais de reflexió en clau de futur des de diverses perspectives, com l’educativa, la turística, l’espiritual, la científica, la social o la històrica, amb voluntat d’aprofundiment i aprofitament.Reserva la teva entrada

Contacte

placeAdreça: UManresa-FUB
callTelèfon: 93 878 40 90
eventHorari:
del 25 al 27 de març 2022
Web: dialegs.inspiracio2022.cat

Preu

Preu: Activitat gratuïta