menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 De Manresa al món

Visites de Ciutats del Camí Ignasià

MANRESA TURISME

Programa de visites guiades organitzades per Manresa Turisme per tal que els municipis que formen part del Camí Ignasià puguin conèixer la ciutat i el seu patrimoni històric, artístic i cultural, especialment aquell lligat a la petjada ignasiana i als 22 nodes ignasians distribuïts per la ciutat, i també a diversos punts d’interès del darrer tram del Camí Ignasià de Montserrat a Manresa.

Manresa forma part d’una xarxa de ciutats i comunitats vinculades pel Camí Ignasià, des del País Basc fins a Catalunya, passant per La Rioja, Navarra i l’Aragó. Les institucions i les direccions generals de Turisme d’aquestes comunitats estan treballant conjuntament en un pla de promoció del Camí Ignasià per a l’any 2022, que ha rebut el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme. En aquest sentit, Azpeitia (Loiola) i Manresa porten més sis anys en col·laboració, que els ha dut a redactar un conveni de cooperació per a la promoció del Camí Ignasià i la difusió del patrimoni de Sant Ignasi.

El treball en xarxa i de cooperació entre ciutats i regions del Camí Ignasià és una aposta decidida per la projecció cultural i turística i la sostenibilitat de tots els territoris vinculats.


Contacte

callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
2022 - 2023