menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Música i festa

Concert de l'Escolania de Montserrat a la Seu de Manresa

L’Escolania de Montserrat té com finalitat principal, mitjançant el cant dels escolans, ajudar a la pregària i la Litúrgia en general del monestir. És per això que en el concert del 25 de març presenta un petitíssim esbós del repertori litúrgic que l’Escolania canta durant l’any: cants a la Mare de Déu i algunes peces pròpies dels diferents temps litúrgics anuals, bona part d’elles composades pels Mestres de l’Escolania de Montserrat al llarg dels segles.

També és cert, ara farà prop d’uns 50 anys, l’Escolania va començar a fer concerts fora de l’àmbit del monestir, fet que va permetre exportar la música composada a Montserrat arreu de la geografia catalana i mundial i també poder escoltar l’Escolania des d’una altre àmbit que no sigui el religiós. Així també, tasca de l’Escolania ha estat cantar música d’arrel popular harmonitzada i arranjada per diferents compositors catalans. Així doncs, amb aquest concert ens presentaran una petita mostra d’aquest repertori el qual es pot trobar en el darrer treball discogràfic que ha tret l’Escolania.

Amb el suport de:

Reserva la teva entrada

Contacte

placeAdreça: Basílica de la Seu de Manresa
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
25 de març del 2022 · 20 h

Preu

Preu: Zona A: 15€ anticipat / 18€ taquilla
Zona B: 12€ anticipat / 15€ taquilla
*Els menors de 8 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència en la caixa de descripció en el moment de la compra.