menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Música i festa

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu: 'La cinquena de Mahler'

Al llarg de més de 170 anys d’història, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu ha estat dirigida pels més grans “mestres”, d’Arturo Toscanini a Erich Kleiber, d’Otto Klemperer a Hans Knapperstsbusch, de Bruno Walter a Fritz Reiner, Richard Strauss, Alexander Glazunov, Ottorino Respighi, Pietro Mascagni, Igor Stravinsky, Manuel de Falla o Eduard Toldrà, fins a arribar als nostres dies amb Riccardo Muti o Kirill Petrenko. Ha estat protagonista de les estrenes a la península Ibèrica del gran repertori operístic universal, des del barroc fins als nostres dies, compartint escenari amb les millors veus solistes.

La cinquena de Mahler és una interpretació plena de contrastos d’una gran complexitat. Immortalitzada per Luchino Visconti com a banda sonora del film Mort a Venècia (1971), aquesta partitura forma part del repertori universal.

Josep Pons, berguedà i reconegut mahlerià, oferirà una lectura analítica, transparent i poètica d’aquesta pàgina que representa una introspecció, des del més íntim i profund de la condició humana fins a la lluminositat d’un grandiós final, passant pel regust de la música popular o l’amor més sentit.


Reserva la teva entrada

Contacte

placeAdreça: Sala Gran del Teatre Kursaal
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
Divendres 3 de Juny de 2022 · 18:00 h

Preu

Preu: De 15 a 25 €