menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Música i festa

Manel Camp

La paraula Carst pot resultar estranya però el curiós és que tenim a tocar un paisatge càrstic. La Muntanya de Montserrat o la Tramuntana mallorquina configuren l’escenari vital de Manel Camp. També, la serralada més emblemàtica del Bages va ser el marc paisatgístic de transformació espiritual d’Ignasi de Loiola.

Immers dins el projecte ‘De Minorisa a Carst’ té més sentit que mai aquest concert multidisciplinari que combina la música amb la dansa, amb Manel Camp al piano, Mathew Simon a la trompeta, Xisco Aguiló al contrabaix i Lluís Ribalta a la bateria i a les percussions. La dansa i els moviments van a càrrec de l’Elysian Ballet.

El 2022 Manel Camp celebra la seva trajectòria musical i d’aposta per la música i la cultura amb un concert a La Cova, un dels darrers recitals del seu 75è aniversari.

Ajornat fins al 18 de juny. Entrades a la venda

*En cas de tenir l'entrada per la data anterior, aquesta continuarà sent vàlida pel concert del juny. En cas de preferir la devolució de l'import, enviar un correu l'organitzador a través de la web www.entrapolis.com.

Reserva la teva entrada

Contacte

placeAdreça: Jardins de la Cova de Sant Ignasi
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
18 de juny de 2022 19:30h

Preu

Preu: 15€