menu
Imatge de fons
Inici Manresa 2022 El Programa Esport

Manresa International Cup

La Manresa International Cup és un conjunt d’esdeveniments i tornejos esportius adreçat a joves d’entre 15 i 19 anys, de diverses disciplines i diversos clubs esportius i instituts educatius internacionals administrats per la Companyia de Jesús. A nivell global, existeixen actualment més de mig milió d’alumnes en aquests centres educatius.

El calendari, previst entre l’estiu de 2022 i l’estiu de 2023, inclou competicions de futbol, beisbol, lluita, bàsquet o rugbi, entre equips locals, nacionals i forans. L’experiència ja ha estat testada amb diversos col·legis nord-americans, jesuïtes i no religiosos, que des del 2016 han visitat Manresa i han participat d’activitats esportives i culturals, com el coneixement del patrimoni ignasià a la ciutat, de la mà de Varsity Sports and Educational Tours, organitzadors de la Manresa Cup.


El mes de juny el futbol i el beisbol seran els primers esports protagonistes, amb presència d’equips femenins i masculins locals i nord-americans, i amb la participació confirmada de les primeres formacions nord-americanes: Xavier Prep (Califòrnia), Saint Louis University High School (Missouri) i Regis Jesuit High School (Colorado).

Contacte

placeAdreça: Zona Esportiva del Congost
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
del 10 al 12 de juny de 2022