menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Música i festa

Concert de Nadal amb Qvinta Essençia

‘O magnum mysterium’

Qvinta Essençia assumeix com a fonamental el vincle entre paraula i música. Aquesta unió passa a ser l’eix de les seves interpretacions, caracteritzades per la correcta declamació dels textos, la seva comprensió i sobretot per la posada en valor del contingut emotiu i dramàtic dels mateixos. Actualment aborden programes de diversos tipus, tots ells representatius dels principals compositors i estils dels segles XVI, XVII i XVIII, des de la música renaixentista espanyola, passant pels grans madrigalistes italians, arribant fins a Johann Sebastian Bach.

El concert de Nadal ‘O magnum mysterium’ fa un recorregut polifònic per la història de la música nadalenca des del Renaixement fins als nostres dies, centrant-se tant en la solemnitat i el misticisme religiosos com en l’alegria i el caràcter popular propis de la celebració d’aquestes festes.

Amb aquest concert, Manresa 2022 celebra les festes de Nadal en un espai amb una nova llum i ple de significació en l’any ignasià: el renovat santuari de la Cova de Sant Ignasi

Imatges del concert

Contacte

placeAdreça: Cova de Sant Ignasi
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
2 de gener de 2022 · Cova de Sant Ignasi

Preu

Preu: 15 € anticipada
18 € taquilla