menu
Inici Manresa 2022 El Programa Tot el programa

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ 5a edició · 11 i 12 DE JUNY

5a edició

Les Jornades Gastronòmiques difonen i donen visibilitat als valors del Camí Ignasià, des d’Euskadi fins a Catalunya, reforçant la capitalitat de Manresa, a través de la gastronomia, de la terra i de la cuina. Així, l’esdeveniment és el punt de trobada dels grans protagonistes del moment històric actual: la pagesia i les cuineres i els cuiners.

Els continguts de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià inclouen: Coneixement, a través de ponències d’experts i expertes en gastronomia i turisme; Cuina, amb demostracions conjuntes de cuiners i cuineres de municipis del Camí, on el producte de proximitat adquireix el màxim protagonisme, i Tastos, amb productes del Camí Ignasià i amb especial protagonisme per als vins de la DO Pla de Bages.

L’edició de 2022, conduïda pel prestigiós equip de Pep Palau, Von Arend i Associats, aposta per les cuineres, els cuiners, les productores i els productors dels territoris per on passa el Camí Ignasià, donant protagonisme a les propostes d’Euskadi, origen del Camí.

Col·laboren amb les Jornades Gastronòmiques 2022: Gremi d’Hostaleria i Turisme del Bages, DO Pla de Bages, Bages Impuls, Fogons del Bages i Consell Comarcal del Bages.Les 4es Jornades Gastronòmiques van ncloure diverses activitats: des d’una classe magistral a càrrec d’un expert en turisme, passant per demostracions de cuina amb el màxim protagonisme del pagès/a que elabora o cultiva els ingredients, fins a una jornada de sensibilització sobre l’ús del producte local i sostenible en la restauració. També va comptar amb un mercat i tastos de diferents productes.

Les Jornades Gastronòmiques 2021 en imatges

Contacte

placeAdreça: Museu de la Tècnica de Manresa
callTelèfon: +34 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
11 i 12 de juny 2022

Preu

Preu: Pròximament

Actes

Música i festes
JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ
today Dissabte, 11 de Juny
watch_later 14:00
location_on Museu de la Tècnica de Manresa