menu
Inici Manresa 2022 El Programa Tot el programa

MICROSCOPIES 2022 Land art

Land art

El projecte “Microscopies” neix de la mà de l’Ajuntament de Manresa i del Centre d’Art Contemporani El Forn de la Calç (CACiS) i inclou diverses instal·lacions artístiques respectuoses amb l’entorn que conviden a reflexionar sobre la relació entre els humans i la natura, i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. El projecte compta amb la col·laboració de Meandre, del Parc del Secà, del Consorci del Bages per la Gestió de Residus i de l’Anella Verda, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Iniciat l’agost de 2020, el land art “Microscopies” és un itinerari per l’Anella Verda que uneix art, natura i cultura a través de diverses obres efímeres i permanents. L’objectiu és que, any rere any, s’incrementin les peces artístiques que es poden trobar a l’entorn natural de Manresa. En la primera edició, es va presentar l’obra permanent ‘Vèrtex’ de l’artista Tom Carr, situada al Parc del Secà.


L’any 2022 “Microscopies” sumarà una instal·lació temàtica sobre Manresa 2022 a l’itinerari per l’Anella Verda al voltant de la Torre Santa Caterina, a l’últim tram del Camí Ignasià, com una eina sostenible per acostar l’art a la societat.


Contacte

callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
Agost de 2022 · Torre Santa Caterina